Blog


Welkom op de blog pagina.

Hier vind je interessante blogs over sport, slaap, voeding, algemene beweging enzovoort.

Elk kwartaal zal er een nieuwe blog verschijnen.

Mocht je over een bepaald onderwerp een blog willen lezen, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail! Dit kan je doen op deze pagina: Contact


De 5 beste tips om motivatie te vinden om te sporten

Ben je op zoek naar motivatie om te beginnen met sporten of wil je je bestaande trainingsroutine nieuw leven inblazen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost delen we de beste 5 tips om jouw motivatie voor sporten te vinden en vast te houden. Of je nu een beginner bent of al regelmatig sport, deze tips zullen je helpen om gemotiveerd te blijven en je fitnessdoelen te bereiken.

Lees meer »

Waarom is slaap zo belangrijk?

Slaap is een essentieel onderdeel van ons leven, maar wordt vaak onderschat. We brengen gemiddeld een derde van ons leven slapend door, maar waarom hebben we eigenlijk slaap nodig? In deze korte en makkelijk te begrijpen blogpost zullen we uitleggen waarom slaap zo belangrijk is voor onze gezondheid én specifiek voor sporters.

Lees meer »

Waarom is gezonde voeding zo belangrijk?

In de drukke wereld waarin we vandaag leven, kan het verleidelijk zijn om te kiezen voor gemakkelijke en snelle maaltijdopties die vaak niet bijdragen aan een gezond voedingspatroon. Maar waarom is gezonde voeding eigenlijk zo belangrijk? In deze gemakkelijk te begrijpen blog zullen we dieper ingaan op de voordelen van gezonde voeding, met name waarom proteïne uit vlees en vis essentieel zijn, waarom plantaardige oliën negatieve effecten kunnen hebben en waarom snacks, snoep en fastfood beter vermeden kunnen worden.

Lees meer »

Waarom is beweging / sporten zo belangrijk?

Het belang van beweging en sporten voor onze gezondheid kan niet genoeg benadrukt worden. Regelmatig bewegen heeft talloze voordelen voor zowel ons lichamelijk als geestelijk welzijn. In deze blogpost zullen we uitleggen waarom beweging en sporten zo cruciaal zijn voor een goede gezondheid en welke negatieve gevolgen het gebrek aan lichaamsbeweging kan hebben.

Lees meer »

Wie ben ik en waarom ik personal trainer / coach ben geworden.

Hi, leuk dat je mijn blog komt lezen! Mijn naam is Nikki Piessens en ik ben een gepassioneerde personal trainer / coach. Ik geloof sterk in de kracht van gezondheid, zowel op fysiek als mentaal vlak, en ik wil iedereen helpen om hun beste zelf te worden. In deze blogpost zal ik uitleggen waarom beweging en sporten zo belangrijk zijn voor onze gezondheid, en waarom ik er alles aan doe om zoveel mogelijk mensen fit en gezond te krijgen.

Lees meer »