FAQ's - Veelgestelde vragen


Wat betekent Thrive?

It's our time to thriveHet is onze tijd om te bloeien.

Thrive betekend dus openbloeien, groeien, floreren, vreugde, succesvol zijn.

Alles wat we bij Thrive Club nastreven!

De locatie van de studio is net iets te ver, kom je ook aan huis?

Jazeker! Ik kom overal in Nederland en Belgie aan huis. Alles buiten een straal van 15 km is tegen €0.30/km. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je jouw doelen niet kan waarmaken door afstand. Alles binnen een straat van 15 km gaan de lessen door in de studio tenzij anders afgesproken.

Wat houdt het 'little extra' in?

Als we het over 'personal coaching with a little extra' hebben, dan gaat het over dat we echt kijken naar wie jij als persoon bent, wat je doet en hoe jouw lichaam is. Hierbij gaan we te werk met een methode waarbij we eerst kijken of jouw houding correct is om zo klachten te verminderen / verwijderen of om deze in de toekomst te kunnen vermijden. Remember, health is key. Verder krijg je ook bij het Diamond pakket ons exclusief check-in planner boek erbij! 

Is er parking voorzien aan de studio?

Jazeker! Met een ruime parking voor 4 auto's kan je jouw auto altijd veilig parkeren recht voor de studio.

Voor wie is deze coaching geschikt?

We helpen iedereen verder aan een gezond lichaam en gezonde geest. Iedereen is welkom, van jong tot oud, man tot vrouw, ervaren tot onervaren!

Doelen van afvallen tot bijkomen in spiermassa, conditie verbeteren tot klachten verminderen, nieuwe sport beoefenen of gewoon voor een wekelijkse portie 'me-time'. 

Heb je hiervoor gestudeerd?

Jazeker! Ik heb volgende diploma's behaald;

 • Fitness trainer
 • Small group trainer
 • Personal trainer

Hiernaast ben ik ook een Europees geregistreerd exercise professional. 

Waarom zou ik jou als personal coach nemen?

Om niet de fout te maken die de meesten ( en IK vroeger ) gemaakt hebben. Beginnen met sporten / fitnessen zonder er eigenlijk echte kennis van te hebben. Ik help jou als personal coach op de juiste, gezonde manier jouw doelen te behalen zonder je lichaam in blessures te werken. Een echt 'op jouw lichaam gemaakt' persoonlijk trainingsschema! And ofcours, we add some fun want sporten is geen straf, maar juist heel leuk!

Reviews 


Sport op maat.

Het sporten wordt op maat gegeven, door te kijken naar hoe mijn lichaamshouding was. De doelen werden besproken die ik belangrijk vond en daaruit kwam een plan van aanpak. Voedingsschema werd opgesteld op o.a. bloedgroep, wat ook weer heel persoonlijk is. Nikki geeft duidelijke en zeer professionele uitleg met een vleugje humor. Ik raad iedereen Thrive Club aan!

 

Talitha J. 33 jaar

-Moeder en zorgverlener

Hulst - Nederland

 

Ik ben enorm tevreden over het voedingsschema en de PT lessen van Nikki. Ze is een joviale dame met heel veel kennis over het lichaam. De lessen zijn vindingrijk en leerzaam waarbij houding en uitvoering grondig wordt gemonitord en gecorrigeerd waar nodig. Ook sport specifieke oefeningen integreert ze in de lessen. Ik kijk alvast uit naar het verdere verloop in mijn strijd naar een lager vetpercentage met behoud van spiermassa.

 

K. D. V. 34 jaar

-Kickbokser en technieker

Antwerpen - België 

 

Nikki is een fantastische personal coach, ze kijkt eerst wat je fysieke problemen zijn om daar dan gerichte lessen op af te stemmen. Ze is zeer professioneel en weet waarover ze spreekt. Veel beter dan een sportschool omdat je 1 op 1 sport dus er echt aandacht aan jou wordt besteed.  Ik raad haar, Thrive Club absoluut aan! 

Troste Thrive Member.

 

Christel W. 54 jaar

-Moeder en administratief bediende

Hulst - Nederland

 

Ik kwam bij Nikki terecht via een vriendin, het leek mij een goed idee contact met haar op te nemen want ik had dat extra zetje nodig om terug te gaan sporten en gezond te eten. Nikki weet erg veel over het menselijk lichaam, voeding en sport. De lessen zijn afwisselend en in het voedingsschema staan heerlijke gerechten. Ik werk nu samen met Nikki aan mijn doelen en het is zeker geen straf om te gaan sporten omdat het altijd gezellig is!

 

Simone V.d.W. 27 jaar

-Schoonheidsspecialist

Hulst - Nederland

29/2 ben ik bij Nikki geweest voor mijn eerst training. Ik ben super tevreden! Ik voel mij meteen al energiek na de eerste training. Ik had eerder ook al zo’n lessen ergens anders genomen maar ik ben nooit zo veel te weten gekomen in heel die tijd dan dat ik in 1 les bij Nikki ben te weten gekomen over o.a. mijn voeding en beweging. Ik ben super tevreden en er zullen zeker nog wat sessies volgen ! Zeker een AANRADER ! ‘Ge zult wel even zweten’ maar achteraf zal je er meer aan hebben dan je denkt ! Lots of love 

 

Nicoletta Fr. 24jaar 

-Kapster 

Zwijndrecht - België 

Thive club,.. 

of the driven club? 

Nog nooit heb ik mijzelf zo gedreven gevoeld, de aanpak die Nikki heeft is super motiverend. 

Sporten, een goed, gevarieerd en lekker voedingsschema maar zeker niet te vergeten ook het “thuis” zijn bij haar geeft een extra motivatie om het vol te houden. Lachen.. dat hoort bij de training. Mijn doel is afvallen, een gezondere levensstijl, een gezond lichaam en geest. 

 

Naomi DC. 24jaar 

-Verkoopster en zelfstandige 

Sint-Pauwels - België 

Ik heb duo lessen gevolgd bij Nikki en een persoonlijke training. Erg leuk om samen te sporten, we kregen oefeningen aangepast op wat we kunnen. Er wordt echt op de lichaamshouding gelet zodat je geen blessures oploopt. Erg gevarieerde oefeningen. Ik vond het fijne lessen en heb het gevoel iets bereikt te hebben.

 

 

Delphine v.d. W

Sint-Jansteen - Nederland 

Ik was helemaal de motivatie kwijt in evenwichtige voeding. Het sporten daar kwam ik al helemaal niet aantoe, gewoon  omdat ik er helemaal geen plezier in had. Dit is allemaal veranderd in januari toen ik ben gestart bij Thrive Club. Je krijgt toffe sport lessen en trainingsschema’s plus lekkere gerechten bij het voedingsschema! Maar vooral een hele toffe & lieve coach, Nikki, die in jou gelooft! Dat heb je nodig om jezelf helemaal lekker in je vel te voelen. Als je terug jezelf terug fit en vol zelfvertrouwen wilt voelen, ben je bij Thrive Club aan het juiste adres. 

 

Eline DB. 25jaar 

-Service opticien 

Puurs-Sint-Amands - België 

Algemene voorwaarden Thrive Club

 

Artikel 1 Definities

1. Thrive Club: Thrive Club, gevestigd te Hulst Nederland, Kvk nummer: 91458196.

2. Klant: Degene met wie Thrive Club een overeenkomst is aangegaan.

 

Algemene voorwaarden 

Coaching - Diensten

 

Artikel 1  Toepasselijkheid van de voorwaarden 

Deze voorwaarden zijn van toepassing indien de Klant zich direct of indirect voor Personal Coaching / lessen heeft aangemeld voor het volgen van Personal Training en/ of een trainingsprogramma, dan wel deelneemt aan andere activiteiten uit het aanbod. 

 

Artikel 2  Aanmelding, inschrijving en plaatsing 

Een Intakeformulier dient volledig en naar waarheid te worden ingevuld en ondertekend door de Klant te worden afgegeven of toegezonden. Naar aanleiding van de inhoud van het intakeformulier kan een Klant voor bepaalde activiteiten, zonder opgaaf van reden worden geweigerd. 

 

Artikel 3  Facturering 

Het op de overeenkomst vermelde bedrag dient contant, of per overschrijving te worden voldaan, onmiddellijk op moment van opstel overeenkomst of binnen de 4 dagen. Het is niet mogelijk het bedrag in termijnen te betalen. Bij niet tijdige betaling kan de overeenkomst worden ontbonden door Thrive Club, daarbij zullen de kosten die Thrive Club in verband hiermee heeft moeten maken, voor rekening van de klant zijn. 

 

Artikel 4  Aansprakelijkheid 

1. Thrive Club niet aansprakelijk wanneer tijdens een personal training of andere activiteit, door welke oorzaak ook, op enigerlei wijze aan de Klant en/of derden toebehorende zaken verloren gaan. 

2. Thrive Club is niet aansprakelijk wanneer de Klant op enigerlei andere wijze (lichamelijk of geestelijk) schade lijdt en deze schade te wijten is aan het niet opvolgen van mondelinge of schriftelijke instructies. 

3. Thrive Club is niet aansprakelijk wanneer de Klant op enigerlei andere wijze schade lijdt en deze schade te wijten is aan het niet volledig of foutief invullen van het intakeformulier en ondertekende gezondheidsverklaring.  

 

Artikel 5  Ontbinding, annulering en afmelding 

Thrive Club werkt altijd op afspraak welke in samenspraak wordt overeengekomen. Afmelden kan tot 24 uur voor het overeengekomen tijdstip van desbetreffende personal trainingsafspraak. De trainingsafspraak kan op een ander nader overeen te komen tijdstip worden ingehaald. Wanneer de Klant zich voor een trainingsafspraak of een deel daarvan, niet afmeldt voor het etmaal van het overeengekomen tijdstip van desbetreffende personal trainingsafspraak of door welke reden dan ook niet op de afspraak, of een deel daarvan, ingaat, zal Thrive Club de afspraak 60% in rekening brengen, dan wel de verschuldigde kosten 100% niet in mindering brengen. Desbetreffende personal trainingsafspraak kan niet worden verzet of worden ingehaald door de deelnemer als dit mondeling is mede gedeeld.

 

Artikel 6  Gedragsregels bij deelname aan de training 

Zonder onze voorafgaande toestemming mogen trainingsafspraken of een onderdeel van de trainingsafspraken niet worden gevolgd door anderen dan degene die zich bij Thrive Club heeft ingeschreven voor desbetreffende afspraken. De Klant zal steeds tijdig voor aanvang van de trainingsafspraak aanwezig zijn en zal de aanwijzingen van de personal trainer opvolgen. De Klant zal zich houden aan de zo nodig, door Thrive Club te geven hygiëne, kleding  en schoeisel voorschriften.  Deze luiden als volgt; proper binnen schoeisel, sportkleding plus handdoek.

 

Artikel 7 Verplichting van de Klant in het algemeen

1. De Klant staat ervoor in dat zij Thrive Club, gevraagd en ongevraagd, binnen bekwame tijd alle gegevens verstrekt die voor de opzet en uitvoering van de overeenkomst redelijkerwijs relevant zijn.

2.De Klant dient Thrive Club voorts steeds tijdig alle voor de uitvoering van de overeenkomst vereiste medewerking te verlenen en alle overige inspanningen te verrichten die nodig zijn voor een deugdelijke uitvoering van de overeenkomst. De Klant neemt alle redelijke maatregelen om de uitvoering van de overeenkomst te optimaliseren

3. Is de afstand van de Klant 15 km of minder naar de vestiging van Thrive Club studio te Hulst Nederland, dient de klant de lessen in de studio van Thrive Club te voldoen tenzij schriftelijk anders is afgesproken met de daarbij horende kosten.

 

 

 

Algemene voorwaarden aankoop online.

 

Met dit beleidsstuk willen wij u graag informeren over de algemene voorwaarden met betrekking tot de aankoop van producten via onze online winkel. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden zorgvuldig doorneemt voordat u een aankoop doet, omdat zij de rechten en verplichtingen van zowel de koper als de verkoper vastleggen.

 

Artikel 1 Terugbetaling:

In lijn met ons beleid kunnen wij geen terugbetalingen aanbieden voor producten die via onze online winkel zijn gekocht. Wij streven ernaar om zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk te zijn bij het verstrekken van informatie over elk product op onze website, inclusief specificaties, afbeeldingen en eventuele beperkingen. We raden u dan ook ten zeerste aan om alle beschikbare informatie grondig te bestuderen alvorens tot aankoop over te gaan.

 

Artikel 2 Retournering:

Eveneens volgens ons beleid accepteren wij geen retourzendingen van gekochte producten via onze online winkel. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk artikel in goede staat verkeert voordat het wordt verzonden. Mocht er echter sprake zijn van een defect of schade bij ontvangst, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice - info@thriveclubpt.com, om dit probleem te melden.

 

Artikel 3 Uitzonderingen:

Hoewel we in principe geen terugbetalingen of retours accepteren, begrijpen we dat er zich situaties kunnen voordoen waarin een uitzondering gerechtvaardigd is.

Hierbij hoort het volgende

1. Product is kapot ontvangen.

In dergelijke gevallen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice - info@thriveclubpt.com ,  zodat wij uw specifieke situatie kunnen beoordelen en indien nodig passende maatregelen kunnen treffen.

Geen uitzonderingen 

 1. Het risico van verlies en beschadiging van de producten gaat over op de Klant op het moment dat de producten door of namens de Klant in ontvangst zijn genomen.
 2. Bij overschrijding van de overeengekomen leveringstermijn is de Klant, niet gerechtigd te weigeren de te leveren producten in ontvangst te nemen en/of de overeengekomen koopprijs te voldoen.

 

Artikel 4 Klanttevredenheid:

Hoewel we ons bewust zijn van het belang van klanttevredenheid, hebben we ervoor gekozen om dit beleid te implementeren omwille van transparantie en efficiëntie. Door geen terugbetalingen of retours aan te bieden, kunnen we de kosten voor onze producten laag houden en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit garanderen. We streven er echter altijd naar om eventuele problemen op een bevredigende manier op te lossen en staan open voor constructieve feedback.

 

Artikel 5 Wettelijke bepalingen:

Het is belangrijk op te merken dat dit beleidsstuk in overeenstemming is met relevante wet- en regelgeving omtrent online aankopen. We blijven ons inspannen om aan alle wettelijke vereisten te voldoen en de belangen van onze klanten te beschermen.

   

   

  Opgesteld op: 27 / 9 / 2023

  Aangepast op: 20 / 3 / 2024